tag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.comments2017-07-04T04:13:15.187-07:00בישולים קטניםHellzahttp://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-1344514808033776702017-07-04T04:13:15.187-07:002017-07-04T04:13:15.187-07:00הי אלה, תודה על התגובה! אני רק לא בטוחה שלימוני קי...הי אלה, תודה על התגובה! אני רק לא בטוחה שלימוני קיץ יבשים יתאימו למתכון הזה. אלא אם כן יש לך לימונים ממש עסיסיים. אני לא נתקלת בכאלה לאחרונה.Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-80437275150938515292017-07-04T02:47:15.247-07:002017-07-04T02:47:15.247-07:00וואווווו תודה על השיתוף חייבת לנסות את זה! והכתיבה...וואווווו תודה על השיתוף חייבת לנסות את זה! והכתיבה שלך משעשעת מאוד :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13464060567793182960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-50555427715110252252017-07-04T02:42:10.050-07:002017-07-04T02:42:10.050-07:00תודה על המתכון אני אנסה! :) תודה על המתכון אני אנסה! :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13464060567793182960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-72808512106280139242017-01-25T08:50:23.277-08:002017-01-25T08:50:23.277-08:00הי, שמחה לשמוע, זה באמת מתכון מעולה של כרם אביטל.הי, שמחה לשמוע, זה באמת מתכון מעולה של כרם אביטל.Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-58280084360483023242016-12-27T00:12:41.803-08:002016-12-27T00:12:41.803-08:00יצא מעולה! הוספנו גם ג'חנון. תודה רבה על המתכ...יצא מעולה! הוספנו גם ג'חנון. תודה רבה על המתכון.תמי אנג'לhttps://www.blogger.com/profile/12602029729523112196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-68117555266626172942013-04-11T22:46:51.821-07:002013-04-11T22:46:51.821-07:00כל כך תודה, כיף לשמוע:) בעיקר בהתחשב בעובדה שלא יד...כל כך תודה, כיף לשמוע:) בעיקר בהתחשב בעובדה שלא ידעתי שמישהו מגיע לבלוג הזה בכלל.<br />לצערי, כמו שכתבתי כמה פעמים, מתכון שאני לא כותבת מיד אין סיכוי שאני אוכל לשחזר במדויק, אבל אני יכולה לנחש שקליתי בתנור 2-3 פטריות פורטובלו עם בצל קטן פרוס עד השחמה, ואז טחנתי בבלנדר יחד עם כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה ומסוננות, 2 כפות טחינה גולמית וחופן פטרוזיליה. לעיסה בטח הוספתי כחצי כוס קמח חומוס (אפשר גם פירורי לחם) עד שהיא הפכה לנוחה לכדרור ואולי תיבלתי בכמון ופפריקה:)<br />מומלץ לתת לעיסה לנוח במקרר כשעה לעיצוב האישיות, ואז לכדרר בידיים משומנות ולאפות ב-200 מעלות כ-30 דקות עד שהכדורים שחומים ויציבים.<br />משהו כזה:)Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-34461771686008205242013-04-11T11:36:46.985-07:002013-04-11T11:36:46.985-07:00קודם כל זה אחד מבלוגי האוכל היותר מוצלחים שנתקלתי ...קודם כל זה אחד מבלוגי האוכל היותר מוצלחים שנתקלתי בהם לאחרונה! מעבר לכך, תוכלי לפרסם את המתכון לקציצות עדשים?Hadadi Drorhttps://www.blogger.com/profile/05007806695631821369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-911053259110449912013-03-24T04:07:40.325-07:002013-03-24T04:07:40.325-07:00חס וחלילה! אבוקדו מגיב רע מאד לחימום. אם את רוצה ל...חס וחלילה! אבוקדו מגיב רע מאד לחימום. אם את רוצה להחליף את השמנת הצמחית במתכון שלך (וכמובן שאת רוצה!), עדיף קרם קוקוס. קרם קוקוס (לא להתבלבל עם חלב קוקוס!) ששהה במקרר כמה שעות נפרד לנוזל קוקוס (שמסננים ושומרים למתכונים שדורשים נוזל קוקוס) ולחומר מוצק שניתן להקצפה כמו שמנת.<br />נסי ותהני:)<br />ממליצה לגגל את הבלוג הטבעוני המשובח VLOG של נטלי הולדינג שמלא במתכוני עוגות שוקולד קרמיות חגיגיות ופרווה, מתוקף היותן טבעוניות:)<br /><br />Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-71154078705678673232013-03-24T02:32:38.474-07:002013-03-24T02:32:38.474-07:00די! איזה מתכון מוזר. אני חייבת לנסות אותו רק כדי ל...די! איזה מתכון מוזר. אני חייבת לנסות אותו רק כדי לראות איזה טעם יש לשילוב הזה. אני תוהה אם אפשר להשתמש אז באבוקדו גם ב<a href="http://food.walla.co.il/?w=/903/649367" rel="nofollow">עוגת שוקולד</a>.שרון לויhttps://www.blogger.com/profile/06084487107069580897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-42747351861476018432013-03-07T10:42:51.524-08:002013-03-07T10:42:51.524-08:00אם את אוהבת טעמים מגוונים, נסי תערובת של עדשים שחו...אם את אוהבת טעמים מגוונים, נסי תערובת של עדשים שחורות בתוספת של כף רסק עגבניות, כף רוטב סויה וכפית פפריקה מעושנת. זה להיט הבית הנוכחי:)Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-18442941353027164012013-03-07T00:29:23.026-08:002013-03-07T00:29:23.026-08:00תודה על הטיפים. באמת יש המון מתכונים שמסתובבים ברש...תודה על הטיפים. באמת יש המון <a href="http://food.walla.co.il/?w=/1" rel="nofollow">מתכונים</a> שמסתובבים ברשת ומאוד קשה להבחין מה יצא מוצלח ומה לא. אני באופן אישי אוהבת את הכדורים שלי בטעמים מגוונים ולא בטעם הקלאסי. Maya Cohenhttps://www.blogger.com/profile/14784302695546276002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-80062192977208766292013-01-02T01:44:18.222-08:002013-01-02T01:44:18.222-08:00פורמלית את צודקת, אבל אני קוראת לכל מרק נודלס &quo...פורמלית את צודקת, אבל אני קוראת לכל מרק נודלס "ראמן". הרגל שכזה.<br />Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-52981733913681865312013-01-01T10:51:00.319-08:002013-01-01T10:51:00.319-08:00יקרה,
זהו מרק יפני- לא צ'יינה טאון.
:)יקרה,<br />זהו מרק יפני- לא צ'יינה טאון.<br />:)DalitCakeshttps://www.blogger.com/profile/14647762243153464788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-81411284003129243542012-09-11T05:42:50.341-07:002012-09-11T05:42:50.341-07:00אני לא כזאת משוגעת. תגגלי מוס שוקולד-אבוקדו, בעיקר...אני לא כזאת משוגעת. תגגלי מוס שוקולד-אבוקדו, בעיקר באנגלית, ותמצאי המוני תוצאות.<br />בהצלחה עם הניסוי, זה טעים, אבל תהיי מוכנה לעובדה שיש בזה אבוקדו, כן?Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-80138113800997189172012-09-11T03:35:59.683-07:002012-09-11T03:35:59.683-07:00את משוגעת! אני מתה על זה! מודה שבחיים לא שמעתי על ...את משוגעת! אני מתה על זה! מודה שבחיים לא שמעתי על השילוב אבל נראה לי שאני אנסה...אפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-62195660986256059082012-07-23T02:08:17.981-07:002012-07-23T02:08:17.981-07:00Thanks for letting me use your picture Sasha:)
And...Thanks for letting me use your picture Sasha:)<br />And yum indeed!Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-44748144457453581102012-07-23T00:45:23.852-07:002012-07-23T00:45:23.852-07:00yum:)yum:)Sasha Cohenhttps://www.blogger.com/profile/09504659956003330611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-51388558073963421152012-07-07T06:07:42.555-07:002012-07-07T06:07:42.555-07:00איזה כיף! תודה!
אני ממליצה על המתכון של "חומו...איזה כיף! תודה!<br />אני ממליצה על המתכון של "חומוס להמונים" (אין לי כח ללינק, פשוט תגגלי, זה יעלה ראשון) - רק להוסיף מעט שומן לתערובת אם אופים - טחינה או שמן זית, אחרת מתייבש.Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-43137247121693615502012-07-07T06:02:13.785-07:002012-07-07T06:02:13.785-07:00טוב אז תשמעי- קראתי את כל הבלוג שלך והיה פשוט תענו...טוב אז תשמעי- קראתי את כל הבלוג שלך והיה פשוט תענוג, אני מסכימה ומאמינה לגמרי עם הצורה שבה את מתייחסת לאוכל ולצורת התנהלות היומיומית של בישול "יש מאין". לגמרי הולכת להכין השבוע פלאפל אפוי!!<br />תודה :)אפרתhttps://www.blogger.com/profile/09414312072992033240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-56864838204333241802012-07-06T14:16:55.860-07:002012-07-06T14:16:55.860-07:00גם את ברוטוס? עכשיו גם אני שמחה לגלות שאני לא היחי...גם את ברוטוס? עכשיו גם אני שמחה לגלות שאני לא היחידה.<br />ספרי לי איך יצא לך, אני אשמח לשמוע.Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-55506962948813661972012-07-06T07:59:41.215-07:002012-07-06T07:59:41.215-07:00כמה נחמד לגלות מתכונים כ"כ פשוטים ללחם, אנסה ...כמה נחמד לגלות מתכונים כ"כ פשוטים ללחם, אנסה בהחלט. חוץ מזה אני שמחה לגלות שאני לא היחידה שמשתמשת בטוסטר אובן צ'יקמוק.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-21687975565618978152012-06-18T10:18:42.182-07:002012-06-18T10:18:42.182-07:00הם באמת מגניבים לגמרי. מאד גאה בהם כי די המצאתי או...הם באמת מגניבים לגמרי. מאד גאה בהם כי די המצאתי אותם. אחרי הכנת מרציפן הסתבר שערבוב אגוזים טחונים כלשהם עם נוזל ממותק כלשהו יוצר "בצק" שאפשר לכדרר, ומבחינת טעמים השמיים הם הגבול - במקרה הזה אגוזי לוז עם דבש, קקאו ו-וויסקי, אבל בשבוע הבא אני מתכוונת לנסות קשיו עם מייפל וקינמון, או מקדמיה עם סילאן וקפה - ובציפוי שוקולד איכותי ממש מדובר בפראלינים שאף אחד לא יחשוד שהם לא לגמרי מושחתים:)Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-32469299366102709312012-06-18T03:41:29.533-07:002012-06-18T03:41:29.533-07:00הכדורי שוקולד נראים מעולה!הכדורי שוקולד נראים מעולה!מיטלhttps://www.blogger.com/profile/06514160171759940460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-31118680270776870192012-06-09T09:11:22.918-07:002012-06-09T09:11:22.918-07:00הממ. לא, אףאחד לא ניסה קודם חוץ ממך ואין לי מושג מ...הממ. לא, אףאחד לא ניסה קודם חוץ ממך ואין לי מושג מה עושים עם זה. אני אשלח תלונה חריפה למנהל של גוגל.Hellzahttps://www.blogger.com/profile/04277302566094557185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4172171462046753483.post-27913893488923406192012-06-09T08:32:08.266-07:002012-06-09T08:32:08.266-07:00הידעת? אי אפשר לעשות follow by email לבלוג (מכניסי...הידעת? אי אפשר לעשות follow by email לבלוג (מכניסים את המייל ולוחצים "אישור" וזה מוביל לpage not found). סוף הידעת.Anonymousnoreply@blogger.com